Mijn Werk

Hieronder vind u een overzicht van mijn lieve en tevreden klanten, de foto’s zijn geplaatst met toestemming van de baasjes. Ik ontvang ook uw hond graag in mijn salon!

Levi

Labradoodle Levi is na een lekker was- en droogbeurt geschoren op zijn romp. Daarna is Levi lekker in model geknipt zodat schouders en heupen mooi hierop aansluiten.

Mila

Deze leuke pomeriaan is eerst gewassen en gedroogd om vervolgens in model te knippen. Mila vond het nog een beetje spannend maar ze heeft het erg goed gedaan!

Jan

Jan is een border terriƫr die snel last had van een vette huid. Jan is op de onderwol geplukt, en hierdoor kan hij er zeker zes maanden tegenaan.

Rooz

Deze leuke boomer is eerst gewassen en vervolgens geschoren. De achterkant van de beentjes is geknipt samen met de staart en het hoofd.

Soof

Soof is een lieve Jack Russel die geplukt is op de onderwol. De achterkant van de voetjes en rondom de neus zijn geknipt.

Beertje

Beertje is een lieve Pomeriaan die na het wassen en drogen volledig in model is geknipt.

Luna

Luna is een poedel die niet in traditioneel poedel-model is geknipt. De bazin wilde erg graag dat Luna in “puppy”-model geknipt zou worden. Het staat haar erg goed!

Willemijn

Tekkel Willemijn is ruwharig en ze is in strip geplukt. Vervolgens is ze lekker gewassen en gedroogd, ook zijn de nageltjes weer netjes.